Grand Luxe buffet

Een uitgebreid buffet waarmee u uw gasten een luxer aanbod aan voorgerechten een hoofdgerechten kan bieden. Hierbij worden zowel vis- als vleesgerechten geserveerd. Vegetarische gerechten behoren ook tot de mogelijkheden. Hier vindt u meer informatie welke gerechten standaard in ons Grand Luxe buffet opgenomen zijn. Mocht u hier zelf een aanpassing in aan willen brengen dan kan dat natuurlijk altijd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gerechten in het Grand Luxe buffet

Voorgerechten buffet:

Gerookte zalm ‘oet Twente’
Huisgemarineerde zalm met mosterd
Gerookte paling
Gerookte tonijn
Hollandse garnalen
Gemarineerde gamba’s
Zalmsalade
Rundercarpaccio met mosterddressing
Parmaham
Vitello tonato (kalfsmuis met tonijnmayonaise)
Gepeperde eendenham
Rundvleessalade
Rauwkostsalade
Brood met diverse koude sausjes

Hoofdgerechten buffet:

Runderossenhaas
Kalfsribeye
Varkenshaasoesters
Kabeljauw
Gamba’s in knoflookkruidensaus
Warme sausen
Warme seizoensgroenten
Diverse aardappelgarnituren

 

Klik hier voor de overige culinaire mogelijkheden.