Betoncentrale Twenthe

In 2015 vierde de Betoncentrale Twenthe hun 60-jarige jubileum. Dit werd groots gevierd op hun vestiging in Hengelo en Boenders Catering heeft aan dit spetterend feest bijgedragen. Aan het eind van de middag werden 400 gasten ontvangen met een glas prosecco onder begeleiding van een heuse fanfare. In de bedrijfshal stonden twee grote bars van Boenders Catering, een podium waar meerder artiesten tijdens het feest opgetreden hebben, een dansvloer voor de dansliefhebbers en genoeg mooie steigerhouten tafels om lekker even aan te zitten. Het podium gaf de directeur een mooi platform om de gasten welkom te heten en de avond te openen.

Het buffettenplein bood de gasten de mogelijkheid om op eigen gelegenheid wat te eten te nemen terwijl het akoestische trio ‘Moon About’ en ‘De theaterobers’ zorgden voor het vermaak. Op verschillende plekken in de bedrijfshal van Betoncentrale Twenthe werden buffetten opgesteld zoals het grand luxe buffet, de vishoek, het tapas buffet en het live cooking buffet. Klik hier voor meer informatie over de aangeboden buffetten.

Avondfeest Betoncentrale Twenthe

‘s Avonds ging het avondfeest van start: ‘The Recipe’ als non-stop partyband die met een menukaart vol dansbare hits in de mix de gasten op de dansvloer kreeg. De hele avond werden er drankjes naar believen geserveerd en ook zijn wij een aantal keer rond gegaan met een uitgebreid warm bittergarnituur. De verrassing van de avond was Jeroen van der Boom die een daverend optreden gaf. De avond werd afgesloten met een lekker kopje koffie en is nog lang blijven hangen.