Live cooking in eigen tuin

60ste verjaardag, een mooie mijlpaal! En dat moet natuurlijk op een bijzondere manier gevierd worden. Dus rukten we uit met een unieke tent, gezellige muzikanten en live cooking in eigen tuin.

Als Boenders Catering gaan we niet alleen de uitdaging aan met grote bedrijfsfeesten, maar denken we ook graag mee met feesten bij mensen thuis. Een unieke setting met persoonlijke wensen, waarbij wij onze creativiteit optimaal inzetten om hier de juiste invulling aan te geven en er een geslaagde dag met vrienden en familie van te maken.

Live cooking in eigen tuin - Enschede - Boenders Catering - Live muziek Live cooking in eigen tuin - Enschede - Boenders Catering - Ofyr Live cooking in eigen tuin - Enschede - Boenders Catering - Stretchtent Live cooking in eigen tuin - Enschede - Boenders Catering - Stretchtent - Overview

Boenders Catering verzorgt live cooking in eigen tuin

Zo kwamen we op een dag terecht in een tuin in Enschede en hebben deze omgetoverd tot een unieke feestlocatie. De wensen van het feestvarken waren “een goede barbecue en passende muziek”. We hebben een stretchtent neergezet met houten aardappelkisten. Live muziek die zowel het achtergrondmuziekje vertolkten als de meezingers later op de avond, waardoor de voetjes van de vloer gingen. En onze bijzondere OFYR, die zorgde voor een unieke smaak aan het eten. Al deze items zorgden voor een verjaardag, waar nu nog over wordt gepraat! Niet alleen een feestje voor de gasten, maar ook zeker voor ons om hier te mogen werken!

Kortom, een informele setting met hoge kwaliteit.