Traditioneel buffet bestaat uit diverse koude voorgerechten en warme hoofdgerechten. Hierbij worden zowel vis- als vleesgerechten geserveerd. Vegetarische gerechten behoren ook tot de mogelijkheden. Hier vindt u meer informatie welke gerechten standaard in ons traditioneel buffet opgenomen zijn. Mocht u hier zelf een aanpassing in aan willen brengen dan kan dat natuurlijk altijd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Gerechten in het traditioneel buffet
Voorgerechten buffet :
Gerookte zalm ‘oet Twente’
Gerookte botervis
Gerookte forel
Noorse garnalen
Haring | uitjes
Zalmsalade
Rundercarpaccio | mosterddressing
Parmaham
Vitello tonato – kalfsmuis | tonijnmayonaise
Rundvleessalade
Rauwkostsalade
Brood | diverse koude sausjes
Hoofdgerechten buffet:
Entrecote
Zacht gegaarde kalfssukade
Varkenshaas
Maïshoenderfilet
Zalmmootjes
Warme sauzen
Mix van verse groenten
Aardappelgarnituur
Klik hier voor de overige culinaire mogelijkheden.