Traditioneel buffet

Traditioneel buffet bestaat uit diverse koude voorgerechten en warme hoofdgerechten. Hierbij worden zowel vis- als vleesgerechten geserveerd. Vegetarische gerechten behoren ook tot de mogelijkheden. Hier vindt u meer informatie welke gerechten standaard in ons traditioneel buffet opgenomen zijn. Mocht u hier zelf een aanpassing in aan willen brengen dan kan dat natuurlijk altijd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gerechten in het traditioneel buffet

Voorgerechten buffet :

Gerookte zalm ‘oet Twente’
Gerookte botervis
Gerookte forel
Noorse garnalen
Haring | uitjes
Zalmsalade
Rundercarpaccio | mosterddressing
Parmaham
Vitello tonato – kalfsmuis | tonijnmayonaise
Rundvleessalade
Rauwkostsalade
Brood | diverse koude sausjes

Hoofdgerechten buffet:

Entrecote
Zacht gegaarde kalfssukade
Varkenshaas
Maïshoenderfilet
Zalmmootjes
Warme sauzen
Mix van verse groenten
Aardappelgarnituur

 

Klik hier voor de overige culinaire mogelijkheden.