Traditioneel buffet

Traditioneel buffet bestaat uit diverse koude voorgerechten en warme hoofdgerechten. Hierbij worden zowel vis- als vleesgerechten geserveerd. Vegetarische gerechten behoren ook tot de mogelijkheden. Hier vindt u meer informatie welke gerechten standaard in ons traditioneel buffet opgenomen zijn. Mocht u hier zelf een aanpassing in aan willen brengen dan kan dat natuurlijk altijd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gerechten in het traditioneel buffet

Voorgerechten buffet :

Gerookte zalm ‘oet Twente’
Gerookte forel
Noorse garnalen
Haring met uitjes
Paling
Zalmsalade
Rundercarpaccio met mosterddressing
Rauwe ham soorten
Vitello tonato (kalfsmuis met tonijnmayonaise)
Rundvleessalade
Rauwkostsalade
Diverse koude sausjes
Brood

Hoofdgerechten buffet:

Runder ribeye
Zacht gegaarde kalfssukade
Varkenshaas
Maïshoenderfilet
Gegrilde zalmmootjes
Warme sausen
Warme seizoensgroenten
Diverse aardappelgarnituren

 

Klik hier voor de overige culinaire mogelijkheden.