Betrouwbare cateraar op locatie in Haaksbergen

Vlakbij Haaksbergen, om de hoek, ligt het plaatsje Beckum. In Beckum staat het Wapen van Beckum en daar is Boenders Catering gevestigd! Lekker dichtbij dus als u op zoek bent naar een cateraar in Haaksbergen. Wij helpen u graag met het organiseren van uw partij of evenement. Of dit nou gaat om een privé of een zakelijke partij of een groot publieksevenement, wij zijn van alle markten thuis! Misschien kent u ons wel van het in de omgeving welbekende evenement Military Boekelo-Enschede, heeft u een keer mogen genieten van onze catering tijdens een feestje waar u uitgenodigd was of is dit de eerste keer dat u van Boenders Catering hoort. Dan nodigen we u graag uit om ons beter te leren kennen!

Boenders Catering - Sfeerimpressies - Wit tuin Boenders Catering - Sfeerimpressies - Land en tuinbouwbeurs steigerhout Boenders Catering - Sfeerimpressies - Stretchtent tuin

Lees hier wie wij zijn, wat wij doen en hoe lang we dit al doen. Bekijk hier een aantal projecten die wij tot nu toe georganiseerd hebben om ideeën op te doen of een aantal evenementen waar wij de catering verzorgd hebben. Wij hebben ook een aantal mogelijkheden op deze website gezet om u een idee te geven in welke richting u kunt denken, dit is natuurlijk lang niet alles wat wij aanbieden. Neem contact met ons op en dan kunnen wij samen met u kijken wat wij voor u kunnen betekenen.