Betrouwbare cateraar op locatie in Oldenzaal en omstreken

Op zoek naar een cateraar in de buurt van Oldenzaal om de catering van uw partij te verzorgen? Of bent u op zoek naar hulp bij het organiseren van de gehele partij? Gaat het hierbij om een privé feestje een zakelijke aangelegenheid of een publieksevenement? Boenders Catering helpt u hier graag bij! Wij hebben al twintig jaar catering ervaring van ‘kleine’ partijtjes vanaf twintig personen tot evenementen met meer dan 50.000 bezoekers. Van ‘alleen’ het leveren van hapjes tot het organiseren van een bruiloft met alles erop en eraan. En dit alles kan bij u thuis, maar ook op een mooie locatie in de buurt. Heeft u zelf al een locatie op het oog? Of wilt u van ons wat suggesties ontvangen? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Boenders Catering - Sfeerimpressies - Steigerhout betoncentrale Boenders Catering - Sfeerimpressies - Statafels kruk hoogglans wit Boenders Catering - Sfeerimpressies - Military

Op onze website hebben wij een aantal projecten geplaatst waar wij als Boenders Catering mee aan de slag zijn gegaan. Ook kunt u bekijken bij wat voor evenementen wij onder andere de catering hebben verzorgd of die wij hebben helpen organiseren. Zit hier iets tussen wat u wel past? Heeft u bij een van deze projecten of evenementen iets gelezen wat u ook graag bij uw evenement zou willen? Bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!