Verzorging van veelzijdige catering in Delden

In Delden of op een locatie in de buurt van Delden een evenement organiseren waarvoor u op zoek bent naar een cateraar? Boenders Catering heeft al twintig jaar ervaring in verschillende projecten. Dit varieert van ‘kleine’ partijen vanaf twintig personen tot evenementen met 50.000 bezoekers. Delden is voor ons bekend terrein, op landgoed Twickel verzorgen wij af en toe de catering en iets verderop in de wijngaard Hof van Twente organiseren wij al meerdere jaren het Twents Wijngaard Diner. Ook bij u thuis of ergens anders in of rondom Delden kunnen wij de catering verzorgen en u helpen het evenement te organiseren.

Boenders Catering - Sfeerimpressies - Stretchtent 's avonds Boenders Catering - Sfeerimpressies - Diner Boenders Catering - Sfeerimpressies - Tuin van Rhijn

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Boenders Catering? Wij hebben een aantal culinaire suggesties en sfeerimpressies op een rijtje gezet. Er is bij ons nog veel meer mogelijk, maar hierdoor heeft u alvast een idee. Wilt u samen met ons in gesprek om te kijken wat er voor uw evenement mogelijk is? Neem contact met ons op en dan denken wij graag met u mee.