Maatwerk catering in Goor en omstreken

Boenders Catering is al twintig jaar cateraar gevestigd in Beckum. Als echte Tukkers snappen wij als geen ander hoe we een partij in Twente moeten organiseren. Wij zijn dan ook uiterst geschikt om de catering van uw partij in Goor te organiseren. Gaat u privé een feestje organiseren of heeft u zakelijk wat te vieren? Een groot publieksevenement in Goor of ergens in de buurt waarvoor u op zoek bent naar een ervaren cateraar voor de publiekscatering? Boenders Catering wil u graag helpen bij de organisatie en de catering van partijen van ieder formaat. Wij hebben namelijk ervaring met ‘kleine’ partijen vanaf twintig personen tot evenementen met 50.000 bezoekers. Van een verjaardag barbecue in de tuin tot de publiekscatering tijdens de Land- en tuinbouwbeurs Oost-Nederland.

Boenders Catering - Sfeerimpressies - Steigerhout betoncentrale Boenders Catering - Sfeerimpressies - Statafels kruk hoogglans wit Boenders Catering - Sfeerimpressies - Military

Benieuwd naar de mogelijkheden die Boenders Catering te bieden heeft? Wij hebben er een aantal op een rijtje gezet om u een idee te geven van wat wij doen. Uiteraard willen wij graag met u in gesprek om te kijken waar u specifiek behoefte aan heeft, zodat wij samen met u een onvergetelijke dag kunnen organiseren. Neem daarom contact met ons op of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen.