Betrouwbare cateraar op locatie in Rijssen en omstreken

Heeft u een mooie locatie in Rijssen op het oog of woont u in Rijssen en wil u thuis een feestje organiseren? U bent nu op zoek naar een cateraar in Rijssen die u kan helpen de catering te verzorgen of met de organisatie van de hele partij. Boenders Catering kan u hierbij helpen! Met twintig jaar ervaring pakken we alles wat op ons pad komt aan. Van hapjes voor een verjaardag tot uitgebreide personeelsfeesten of evenementen met een spectaculaire aankleding, entertainment, drankjes en spijzen! Niets is ons te veel.

Boenders Catering - Sfeerimpressies - Buiten Boenders Catering - Sfeerimpressies - Open haard Boenders Catering - Sfeerimpressies - Huize westerflier diner

Bent u voor een privé evenement op zoek naar een cateraar in Rijssen? Of heeft u voor een zakelijke aangelegenheid hulp nodig bij de organisatie? Bent u voor een publieksevenement op zoek naar een cateraar die bedreven is in het organiseren van publiekscatering? Boenders Catering heeft ervaring op allerlei gebieden, neem een kijkje bij onze projecten en evenementen die wij georganiseerd hebben. Heeft u ideeën opgedaan of wilt u graag met ons in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden voor uw evenement zijn? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.