Catering op maat in Wierden en omstreken

Organiseert u binnenkort een feestje bij u thuis of op een andere locatie in de buurt van Wierden? Bent u op zoek naar hulp bij de organisatie van dit feestje of op zoek naar een cateraar in Wierden die de versnaperingen verzorgd? Boenders Catering helpt u graag om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Of dit nou ‘alleen’ om het verzorgen van de hapjes tijdens uw evenement gaat, een aantal broodjes voor de lunch, een buffet en de verzorging van de drankjes of de hele aankleding met entertainment en alles erop en eraan, niets is ons teveel. Met twintig jaar ervaring zijn wij een ervaren rot in het vak, zowel binnen als buiten Twente hebben wij al meerdere projecten en evenementen georganiseerd. Neem een kijkje en doe inspiratie op, misschien zit er wel een concept tussen wat u gelijk aanspreekt.

Boenders Catering - Sfeerimpressies - Wit tuin Boenders Catering - Sfeerimpressies - Land en tuinbouwbeurs steigerhout Boenders Catering - Sfeerimpressies - Stretchtent tuin

Wil u nog meer inspiratie op doen? Werp dan een blik op onze sfeerimpressies en andere mogelijkheden bij Boenders Catering. Heeft u een idee van wat wij voor cateraar zijn? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en leveren voor elke partij maatwerk. Zo weet u zeker dat u uw feest uniek is.