Locaties

Een locatie kan het feest maken of breken. Daarom helpen we u graag om een sfeervolle locatie te kiezen speciaal voor uw event. Als u zelf al een locatie in gedachten hebt kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden op die locatie. Zelf hebben we ook een aantal prachtige locaties waar we veel mee samenwerken, wellicht zit hier de perfecte locatie voor u tussen! Bekijk welke locaties wij regelmatig mee samenwerken en lees over diverse projecten die op deze locaties plaatsgevonden hebben. Wij zijn benieuwd welke locatie u het meest aanspreekt. Mocht u verder nog vragen hebben of zelf een beter idee voor een locatie voor uw event hebben dan horen wij het graag!

Locaties – Inspiratie Boenders Catering

Landgoed den Vossenbosch

Landgoed den Vossenbosch - Locaties - Boenders CateringVanaf 2015 is dit schilderachtige landgoed, inclusief het landhuis en het koetshuis, het bos, de tuinen en het water toegankelijk voor evenementen. U kunt hier trouwen, bijzondere en unieke openluchtconcerten bijwonen, fotograferen en filmen, studeren en onderwijzen, seminars organiseren en fairs bezoeken.

Bekijk de locatie

Grote Kerk Enschede

Grote Kerk Enschede - Locaties - Boenders CateringIn het centrum van Enschede staat de, al meer dan 1000 jaar oude, Grote Kerk. De kerk met de markante toren, omgeven door grote terrassen, was tot het einde van de vorige eeuw in gebruik bij de Nederlands Hervormde Gemeente. In de imposante kerkzaal, het schip, komen cultuur en religie bij elkaar: deze ruimte is tegenwoordig te gebruiken als mooie locatie voor uw event.

Bekijk de locatie

Wijngaard Hof van Twente

Wijngaard Hof van Twente - Locaties - Boenders CateringHet wijnbouwbedrijf, Wijngaard “Hof van Twente” vof in het Twentse Bentelo, behoort met 5,5 hectare grond tot één van de grootste wijngaarden van Nederland. Organiseer een diner tussen de wijnstronken, of neem contact met ons op voor andere mogelijkheden op deze locatie.

Bekijk de locatie