Mogelijkheden

Wij zien elk event als een nieuwe uitdaging. Of dit nou een groot publieks event betreft, een bedrijf dat een jubileum te vieren heeft, een bruiloft op één van onze prachtige locaties of een barbecue bij u in de tuin. Wij vinden het ‘gewoon leuk’ om van elk event een spetterende dag te maken. Boenders Catering levert dan ook maatwerk voor elk event dat het organiseert, waardoor wij u hier geen standaardpakketten kunnen beschrijven. Wel kunnen we hier een tipje van de sluier oplichten wat betreft de mogelijkheden die Boenders Catering in huis heeft. Kijk gerust rond om ideeën op te doen en neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat voor spetterend event wij er voor u van kunnen maken.

Mogelijkheden bij Boenders Catering

Culinair

Culinair - Boenders Catering - Mogelijkheden - Zakelijke events - Publieke events - Privé events - LocatiesOnze culinaire mogelijkheden zijn erg veelzijdig. Hieronder een kleine greep uit ons brede assortiment. Hapjes, lunches, uitgebreide koude en warme buffetten, diners alles kunnen wij voor u verzorgen!

Lees meer

Publiekscatering

Land en Tuinbouwbeurs Oost Nederland Zelhem Boenders Catering Publiekscatering - MogelijkhedenCarrousels of verkooppunten waar frisdrank, wijn en bier verkocht wordt. Diverse snacks verkocht vanuit een foodtruck. Een barista die de lekkerste cappuccino’s en latte machiato’s in elkaar tovert. Kijk hier voor allerlei mogelijkheden!

Lees meer

Sfeerimpressies

Boenders Catering - Sfeerimpressies - BuitenUw event buiten met een stretchtent, houten kratten, sta tafels en een barbecue of binnen een buffet op lange tafels met een mooi bloemstuk in het midden. Met zomerse kleuren of een wat strakker geheel? Bekijk hier onze sfeerimpressies en doe inspiratie op!

Lees meer