Festival Bruiloft

Bezig met het plannen van een festival bruiloft? We hebben een aantal inspirerende ideeën om u te helpen bij het creëren van de perfecte festivalstijl!

“Creatieve en leuke bewegwijzering laten uw gasten weten waar alle festiviteiten plaatsvinden, naast dat het authentieke festival gevoel hiermee benadrukt wordt is het erg handig en decoratief.”

“Zitplaatsen zijn een must voor uw gasten om even te relaxen of te ontspannen tussen alle festiviteiten door. Het gebruik van ligstoelen, zitzakken, hangmatten of zelfs het gebruik van hooibalen past goed bij de perfecte festival stijl.”

“Een echt festival zou niet compleet zijn zonder enige vorm van een tent. Transparante tenten, spiegeltenten, circustenten en stretchtenten zijn allemaal erg leuk en geschikt voor een outdoor bruiloft vooral met het onvoorspelbare weer in Nederland!”

“Laat je fantasie de vrije loop met een kleurrijke, leuke en grappige inrichting. Prikverlichting, stoffen vlaggetjes, hooibalen, bonte bloemen en rustieke details doen het geweldig als festival decor. Het mag best een beetje rommelig zijn op een festival, hoe fouter hoe beter.”

“Tot slot geef uw gasten een all-access pas om uw grote dag aan te kondigen. Tickets, keykords of polsbandjes die ontworpen worden precies passend bij de stijl van de bruiloft. Zonder ticket…. Komt u niet op het festival!”

Wilt u meer informatie over het organiseren van een bruiloft of zoekt u iemand die daarbij kan helpen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met een van onze medewerkers!