Week van de Military 2017

Een evenement om naar uit te kijken, dat is de Military Boekelo-Enschede ieder jaar weer. We verzorgen o.a. de catering bij diverse VIPtenten.

Op zondag 1 oktober is de Family Matinee. We starten om 13:00 uur en het is echt een middag voor het hele gezin. Er is live muziek en er zijn springkussens, maar ook heerlijk bokbier van de tap en gedurende de hele middag en avond zijn er lekkere hapjes. We bieden tevens de mogelijkheid om a la carte te eten in het nieuwe restaurant van de Military: “Restaurant de Ruif”.

“De Ruif”
Gelegen op de plek waar de Military in 1970 van start is gegaan is deze voormalige paardenstal omgebouwd naar een modern restaurant. Samen met de interieurontwerpsters van yourstylingcompany hebben we deze ruimte stevig onder handen genomen en met behoud van oude elementen de allure van vandaag gegeven. “De Ruif” is van 1 – 6 oktober van 17:00 – 21:00 uur als a la carte restaurant geopend.

De week ná de Military
De Military zit er weer op! De Twentsche Courant Tubantia schreef een mooi artikel over onze bijdrage, dat lees je hier: Boenders op de Military.

Om een impressie van het evenement te krijgen kijk je naar de aftermovie die gemaakt is door InPerson.