Over ons

Gevestigd in het Wapen van Beckum, in dat kleine plaatsje in Twente waar het zo gezellig is, maar inzetbaar in het hele land. Wij zijn gedreven, vinden het een uitdaging om nieuwe projecten binnen te halen, maar houden de sfeer gezellig, bekend en intiem. Persoonlijk contact draagt ten slotte het meeste bij aan de ambiance en de beleving en zorgt ervoor dat u zeker weet dat alles geregeld is zoals u het graag wilt. Dit komt doordat Boenders Catering een familiebedrijf is. Opgezet door de familie Boenders en sinds die tijd zijn wij al jaren een betrouwbare cateraar. Kom hier meer over ons te weten!

Al twintig jaar lang verzorgen wij catering zowel bij gasten thuis, op bedrijven en tijdens evenementen. Denk hierbij aan Military Boekelo en Spirit of Winter bij Paleis het Loo. Onze catering komt in allerlei vormen: van ‘kleine’ feestjes vanaf twintig gasten tot evenementen met maar liefst 50.000 bezoekers. Van hapjes voor een verjaardag tot uitgebreide personeelsfeesten of evenementen met een spectaculaire aankleding, entertainment, drankjes en spijzen! Niets is ons te veel.

Kortom: Boenders Catering draagt bij aan de beleving van een feest, partij of evenement. Met ons hele team is het onze uitdaging om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Bent u benieuwd wie wij nou precies zijn? Wilt u ons graag eens leren kennen? Kom dan langs voor een kop koffie in het Wapen van Beckum of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer te weten komen over ons? Het lijkt ons leuk om u te ontmoeten!