Publiekscatering

Er zijn meerdere evenementen waarbij Boenders Catering de publiekscatering verzorgd. Onder andere bij de AA Drink FBK Games en Military Boekelo, maar ook bij Spirit of Winter op Paleis het Loo en de Zomerfair op Paleis Soestdijk. Hier hebben we op diverse manieren de publiekscatering verzorgd, van de ‘simpele’ verkoop van bier, fris en wijn tot aan een counter waar volledige maaltijden te verkrijgen waren. Boenders Catering zit vol met ideeën door alle ervaring die we hier tot nu toe mee op hebben gedaan. Innovation is the key.

Publiekscatering - Publieksverkoop - AA Drink FBK Games - Hengelo - Boenders CateringCarrousels of verkooppunten waar frisdrank, wijn en bier verkocht wordt. Snackverkooppunten met friet en andere vette happen. Maar ook de verkoop van verse burgers en spare ribs of een amerikaans broodje pulled pork, chicken of salmon behoort tot de mogelijkheden. Om het net iets unieker te maken kan dit ook allemaal vanuit een foodtruck, geeft het toch een andere beleving.

Liever iets minder standaard? Dan is er de mogelijkheid om verschillende soorten ijs te verkopePubliekscatering - Publieksverkoop - Barista - Boenders Cateringn of diverse koude dranken aan te bieden zoals verse ijsthee, lekker voor in de zomermaanden! Een lekkere cappuccino, latte machiato of café au lait is te verkrijgen als één van onze barista’s in de publiekscatering wordt ingezet. Groots wordt er uitgepakt wanneer er een counter geplaatst wordt. Hier zijn zowel warme als koude dranken te verkrijgen met verschillende soorten gebak, diverse soepen, versgemaakte broodjes en salades en aan het eind van de dag een warme maaltijd met een lekker toetje.