Betrouwbare cateraar op locatie in Almelo

Is er binnenkort gelegenheid voor een feestje? Wilt u deze graag bij u thuis in Almelo organiseren of heeft u een mooie locatie in of rondom Almelo gespot? Dan bent u nu op zoek naar een cateraar in Almelo. Wij zijn Boenders Catering en willen u hier graag bij helpen. Of het nou gaat om het verzorgen van de catering voor een ‘kleine’ partij vanaf twintig personen of een evenement met 50.000 bezoekers, een privé of een zakelijk evenement, een feestje of een minder vrolijke gelegenheid, niets is ons te veel! Als nuchtere Tukkers hebben wij ervaring met het organiseren van verscheidene partijen en evenementen binnen Twente, maar ook buiten Twente zijn wij aan het groeien. Zo verzorgen wij de catering bij Spirit of Winter op Paleis het Loo, de Zomerfair op Paleis Soestdijk, 50 mijl race in Lelystad en nog veel meer.

Boenders Catering - Sfeerimpressies - Buiten Boenders Catering - Sfeerimpressies - Open haard Boenders Catering - Sfeerimpressies - Huize westerflier diner

Bent u benieuwd wat voor projecten Boenders Catering nog meer georganiseerd heeft of wilt u meer lezen over wat Boenders Catering heeft betekend tijdens Spirit of Winter of een van onze andere evenementen? Wij hebben ook een aantal mogelijkheden bij ons op een rijtje gezet, dit lijstje is zeker niet toereikend! Wij werken namelijk met een persoonlijke aanpak en leveren veel maatwerk. Neem snel contact met ons op om een idee te krijgen wat voor mogelijkheden wij u kunnen bieden!