Professionele cateraar in Overijssel en omstreken

Bent u op zoek naar een cateraar in Overijssel? Woont u in deze provincie en wil u thuis graag een evenement of partij organiseren waarvoor u aan het rondkijken bent naar een cateringbedrijf in Overijssel? Of heeft u een aantrekkelijke externe locatie gevonden? Boenders Catering is de cateraar in Overijssel die u graag helpt bij de organisatie en catering van uw evenement. Wij hebben zowel binnen als buiten Overijssel ervaring met meerdere evenementen en partijen. Denk hierbij aan grote publieksevenementen zoals Military Boekelo-Enschede en de AA Drink FBK Games in Hengelo, maar ook bruiloften op Landgoed den Vossenbosch in Hoge Hexel, jubilea van bedrijven op locatie, verscheidene bedrijfs- en privébarbecues en nog veel meer.

Boenders Catering - Sfeerimpressies - Land en tuinbouwbeurs steigerhout tafels Boenders Catering - Sfeerimpressies - Tuin

Wilt u een idee krijgen welke evenementen wij georganiseerd hebben? Bekijk dan hier een aantal voorbeelden. Of doe ideeën op bij de verscheidene projecten waarbij Boenders Catering de catering verzorgd heeft. Binnen Overijssel zijn de mogelijkheden eindeloos, wij zijn ten slotte gevestigd in Beckum en hebben onze connecties binnen Overijssel. Dus bent u op zoek naar een cateraar in Overijssel en benieuwd naar de mogelijkheden, neem hier alvast een kijkje voor wat sfeerimpressies en vergeet niet contact met ons op te nemen, wij denken namelijk graag met u mee.